Vi har byggt ett hus

Vi har äntligen kunnat flytta in i huset som är en nyproduktion och vi vände oss till en byggfirma i Halmstad som är experter på att bygga hus

Vi kommer inte från Halmstad från början men efter att vi varit på semester här för 2 år sedan så bestämde vi oss för att flytta hit.  

När vi kontaktade byggfirman så sa dom att det inte skulle vara några problem för dom att bygga huset på en mindre tomt som vi hade köpt i Halmstad. Det tog cirka 8 månader från start till slut och nu är vi verkligen nöjda med resultatet. 

Tack vare den hjälpsamma personalen på byggfirman, som alltid hade ett leende på läpparna, så blev det en mycket positiv upplevelse för oss. 

Kort sagt, jag kan verkligen rekommendera denna byggfirma till alla som vill bygga hus. Och så kan jag verkligen slå ett slag för Halmstad! Våga prova en ny stad, och om ni älskar havet kan jag inte tänka mig att ni kommer att kunna trivas bättre någon annanstans än här. Sedan när man har tröttnat på att ligga på stranden kan man shoppa i centrum, det finns många trevliga butiker. Det är en så vacker stad så man tappar andan nästan. Om du vill bygga hus så behöver du först hitta en bra tomt och det är alltid dyrare att bygga med havsutsikt än utan, men vi satsade stort och har nu utsikt över havet och det är helt underbart att vakna till den utsikten varje morgon. Här kommer vi att bo kanske resten av livet! Jag fick jobb, och min fru också och vi kan cykla till jobbet och behöver numera bara en bil, vilket är bra för både miljön och ekonomin. Som sagt var, kolla in denna byggfirma på deras egen sida på nätet!