Snyggt utförd fasadmålning

God eftermiddag, god eftermiddag och välkommen till mig och min blogg. Jag hoppas ni alla har det bra trots att vädrets makter inte riktigt varit med oss den senaste tiden. Det är i alla fall så att efter regn kommer solsken, snart blir det säkert bättre väder. Från det ena till det andra, jag har ju skrivit många inlägg på temat bygg, jag håller på att renovera och huset är nymålat. I dagens inlägg ska jag prata med er om en målare i Kungsbacka som har målat om fasaden. Det regnade i alla fall inte de dagar som målningen pågick, det blev ett mycket fint resultat, till och med så snyggt att jag inte kunde låta bli och ta lite bilder och lägga ut på Instagram. Ni kanske har sett bilderna? Då förstår ni vad jag menar när jag säger att det blev en lyckad ommålning. Det är ett företag som heter Öhrlings Måleri som jag vände mig till. Det är ett företag som en granne på gatan rekommenderade mig, även han och hans fru hade fått hjälp av deras målare i Kungsbacka, men det var invändig målning och tapetsering. Kanske är du i behov av målning? Eftersom jag vet att jag har särskilt många följare på den här bloggen som bor i Kungsbacka med omnejd passar det ju bra att idag få tipsa er om Öhrlings Måleri och att det går att vända sig dit när man behöver hjälp av kompetenta målare i Kungsbacka. Det var nog inget mer jag hade att ta upp om det här, men jag hoppas att ni tyckte om att få läsa det här inlägget. Nu ska jag avrunda detta inlägg, men har flera inlägg på gång lite senare idag, välkomna tillbaka, mina fina och trevliga följare.