Få hjälp inom bygg i Sölvesborg

Hej och god eftermiddag, välkomna åter till bloggen. Jag hoppas er dag varit bra och att ni har det bra i allt övrigt också. Jag tänkte nu att skriva ett inlägg om företaget Norje bygg, de har byggt vår altan. Det här företaget finns till för alla som vill få hjälp av det ena eller andra slaget inom bygg i Sölvesborg

Ni vet säkert om, i alla fall ni som brukar komma in på bloggen, att jag och min familj flyttade till ett nytt hus för ett tag sedan och sedan vi flyttat in så har vi ägnat en hel del av vår fritid till att renovera. Både jag och min fru tycker det är roligt att fixa iordning så en hel del har vi gjort själva. Men så är det ju så att vi jobbar heltid båda två och vi har inte obegränsat med tid. Vi hade kanske klarat att bygga en altan själva, men vi valde ändå att låta dem som är professionella få göra detta. För Norje bygg tog det bra några dagar, så var altanen klar. Vi känner oss nöjda med Norje bygg i Sölvesborg och anledningen till att vi valde att vända oss till dem var för att vi genom min frus kollega blev rekommenderade det här företaget. Så nu är vi i alla fall tre personer som är nöjda med det här företaget och skulle ni vilja få hjälp inom bygg i Sölvesborg tycker både min fru och jag att ni i sådana fall ska ta och höra av er till Norje bygg. Utan dem och deras hjälp hade vi inte haft den här fina altanen, det hade krävts några veckors semester för mig och min fru för att bygga den själva, det hade vi ingen lust med.